Katalog księgozbioru Biblioteki Kórnickiej mieszczącego się w pawilonie parkowym - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Leon, Bentkowski; Biblioteka Kórnicka
Pudło 1 - klasycy greccy, k. 1-266; łacińscy k. 267-673; dzieła autorów łacińskich starożytnych i nowożytnych k. 674-790; gramatyka i słowniki k. 791-1278.
2 woluminy - I: 1278 k.; II: 1314 k.
Keywords: Katalogi