Katalog biblioteki T. Żebrawskiego nabytej przez Bibliotekę Kórnicką r. 1869`` - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Teofil, Żebrawski; Biblioteka Kórnicka (1869)
I. Katalog książkowy:
5 woluminów - I: 54 s.; II: 54 s.; III: 1-530 k.; IV: 531-1070 k.; V: 1071-1618 k.
Keywords: Katalog biblioteki T. Żebrawskiego; Katalogi