Wykaz pamiętników nadesłanych na konkurs |"Życiorys własny robotnika" przekazanych do Biblioteki Kórnickiej - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Instytut Socjologii (1986)
Korespondencja z 2000 r. z prof. Andrzejem Kwileckim w sprawie brakujących pamiętników, k. 16-17.
W maszynopisie błędne sygantury; materiały zostały osygnowane innymi sygnaturami (zob. baza rękopisów sygn. BK 13001-BK 13499).
Keywords: Poznań; Uniwersytet im. Adama Mickiewicza. Instytut Socjologii