Scenariusz wystawy "Panorama Polski" oraz konspekty książek - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- )
Łojko Jerzy, Nowak Aleksander, Zamki Wielkopolski, Kujaw i Ziemi Lubuskiej (konspekt książki), k. 2-3.
1000,00
Keywords: Książka; Wystawy