Recenzje publikacji - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Redakcja ``Kroniki Wielkopolski'' (1983)
Korespondencja z:
1000,00
Keywords: Poznań; Redakcja ``Kroniki Wielkopolski''; Artykuły; Recenzje