Scenariusz oraz spis dokumentacji ikonograficznej do filmu dokumentalnego |``Znak Polaków'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (1985)
Łojko Jerzy, Siemieński Mieczysław, Znak Polaków dokumentacja ikonograficzna do scenariusza filmowego, Warszawa 1985, k. 13-18.
1000,00
Keywords: Filmy