Dokumentacja konserwatorska obrazu |``Wjazd Jerzego Ossolińskiego do Rzymu'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1994)
Zawiera dodatkowo: Protokół z posiedzenia Komisji Konserwatorskiej; dot. konserwacji obrazu ``Wjazd Jerzego Ossolińskiego do Rzymu''; 1993, (2 k.).
Keywords: Poznań; Pracownie Konserwacji Zabytków; Dokumentacja konserwatorska - |muzealia