[Album] - Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka - Zamek Kórnicki - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2004)
Album przedstawia pracowników Biblioteki Kórnickiej PAN pracujących w 2004 r. w Kórniku.
Keywords: Album; Fotografie; Kronika