Prospekty i ogłoszenia księgarskie - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Biblioteka Kórnicka; Leitgeber Mieczysław, Księgarnia (Ostrów)
Drobne druki, prospekty nadesłane przez księgarzy i wydawców:
Materiały wydzielone z dokumentów życia społecznego i przekazane do Archiwum Bibliotecznego w 2009 r.
Keywords: Kraków; czasopismo; prospekt - ``Przegląd powszechny''; czasopismo; prospekt - ``Rocznik dla archeologów; numizmatyków i bibliografów polskich''; czasopismo; prospekt - ``Na Dziś''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd krytyczny''; czasopismo; prospekt - ``Poradnik przemysłowo-rolniczy''; czasopismo; prospekt - ``Nowiny ze świata''; Leszno; czasopismo; prospekt - ``Provinzial-Blätter für das Großherzogthum Posen''; czasopismo; prospekt - ``Przewodnik rolniczo-przemysłowy''; Lwów; czasopismo; prospekt - ``Opiekun polskich dzieci''; czasopismo; prospekt - ``Postęp''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd sądowy i administracyjny''; Ostrów; czasopismo; prospekt - ``Pomoc''; księgarnia - Leitgeber Mieczysław; Paryż; czasopismo; prospekt - ``Polak''; prospekt - ``La Revue de Paris''; Płock; czasopismo; prospekt - ``Notatki Płockie''; Poznań; czasopismo; prospekt - ``Niedziela''; czasopismo; prospekt - ``Ognisko''; czasopismo; prospekt - ``Ostdeutsche Zeitung''; czasopismo; prospekt - ``Piast''; czasopismo; prospekt - ``Pismo dla nauczycieli ludu i dla ludu polskiego''; czasopismo; prospekt - ``Praca''; czasopismo; prospekt - ``Prawdą a Bogiem''; czasopismo; prospekt - ``Promyk''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Administracyjny''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Graficzny''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Poznański''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Słowiański''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Wielkpolski''; czasopismo; prospekt - ``Przyjaciel Dzieci''; prospekt - ``Tygodnik mód''; Sanok; czasopismo; prospekt - ``Reforma''; Warszawa; czasopismo; prospekt - ``Polska Współczesna''; czasopismo; prospekt - ``Ognisko domowe''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Historyczny''; czasopismo; prospekt - ``Opiekun domowy''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Współczesny''; czasopismo; prospekt - ``Myśl filozoficzna''; prospekt - ``Przegląd Wystawy Powszechnej Wiedeńskiej''; czasopismo; prospekt - ``Przyroda i przemysł''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd tygodniowy''; czasopismo; prospekt - ``Niwa''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Filozoficzny''; czasopismo; prospekt - ``Przegląd Europejski''; czasopismo; prospekt - ``Nowiny''; Katalogi księgarskie; Księgarnie; Ogłoszenia; Prospekty