Czasopisma, druki ulotne, prospekty, wycinki prasowe - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Biuro Wystaw Artystycznych w Poznaniu; Centralny Ośrodek Informacji i Analiz Studenckiego Ruchu Kulturalnego w Poznaniu; Solidarność Walcząca HCP; Wielkopolskie Towarzystwo Kulturalne w Poznaniu (1984)
Biuro Wystaw Artystycznych w Poznaniu, Centralny Ośrodek Informacji i Analiz Studenckiego Ruchu Kulturalnego w Poznaniu, Poznań 1988, k. 11 - zaproszenie na otwarcie wystawy ``Ślady'' Plakat studencki Poznania.
1000,00
Keywords: Poznań; czasopismo - Spojrzenia jedniodówka społeczno-kulturalna studentów Poznania; czasopismo - Kaktus trzydniówka satyryczna; Cystersi; Czasopisma; Druki ulotne; Prospekty