Korespondencja z osobami prywatnymi, instytucjami - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Klub Genealogů a Heraldiků Ostrava; Muzeum Początków Państwa Polskiego; Stowarzyszenie Autorów Polskich. Oddział w Poznaniu; Towarzystwo Kultury Teatralnej; Wyższa Szkoła Pedagogiczna Instytut Historii (Słupsk); Zrzeszenie Studentów Polskich. Ośrodek Dokumentacji Kultury Studentów i Historii Ruchu Studenckiego (1976)
Kuczyński Stefan K., Warszawa 1981-1987, k. 12-13, 51, 55, 60-63.
K. 18 - dane nadawcy ustalone na podstawie listu, patrz: k. 38.
Keywords: Korespondencja