Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2012 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2012)
Bednarz Mariola Bogumiła, Patronka chrześcijańskiej szkoły życia. [w:] Nasz Głos. Sierpień-wrzesień 2012. Nr 8-9 (185-186), k. 60-62.
1000,00
Keywords: Kórnik; Wycinki prasowe