Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2014 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2014)
Liziniewicz Jacek, Urzędnicy chcą zniszczyć perłę Wielkopolski. [w:] Gazeta Polska Codzienna. 29.12.2014. Nr 300, k. 61
1000,00
Keywords: Morskie Oko; Zakopane; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Wycinki prasowe; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - |droga