Notatki i wypisy Z. Celichowskiego ze źródeł drukowanych i literatury - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka
Zeszyt I - ``Fontes, qui ad regnum Sigismundi I describandum pertinent''. - k. 1, 14, 16-17, 19, 25-28 nie zapisane.
2 zeszyty - z. 1: 28 k.; z. 2: 18 k.