artoteki dokumentów z czasów Zygmunta I sporządzone przez Z. Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka
2. Fragment kartoteki dokumentów z l. 1518-1548.
3 woluminy - 1: 526 k; 2: 70 k.; 3: 70 k.
Keywords: Katalog dokumentów z czasów Zygmunta I; Katalogi