Acta Tomiciana" t. IX, wyd. II - Zygmunt, Celichowski; (1829-1880), Działyński Jan Kanty; (1796-1861), Działyński Tytus; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1869)
3) Zeszyt zawierający brul. indeksu do t. IX oprac. przez L. Bentkowskiego i Z. Celichowskiego, k. 1-36.
2 woluminy - I: XXXVIII, 515; II: 36 k.