Odpisy dokumentów z 1531 r - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biskupie (Frombork); Archiwum Główne Warszawa; Archiwum i Biblioteka Miejska (Wrocław); Archiwum Państwowe Królewiec; Archiwum Państwowe Wiedeń; Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa; Biblioteka Raczyńskich (Rogalin)
III. ``Index do XIII tomu Tomicianów, rok 1531''. Zeszyt z brul. oprac. przez Z. Celichowskiego, k. 1-44.
2 woluminy - 1: 334 k.; 2: 44 k.
Keywords: Warszawa; Archiwum Główne; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Wiedeń; Archiwum Państwowe; Wrocław; Archiwum i Biblioteka Miejska; Rada Miejska; Frombork; Kapituła warmińska; Archiwum Biskupie; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Królewiec; Rogalin; Biblioteka Raczyńskich