"Sprzedaż wydawnictw od 1921 do 1922 r." - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Arct M., |Księgarnia Poznań; Biblioteka Politechniki Warszawskiej; Cegielski M., |Księgarnia, skład papieru Witkowo; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha Poznań; Fiszler K., |Księgarnia Warszawa; Friedlein D. E., |Księgarnia Kraków; Gimnazjum Państwowe im. J. Lelewela Warszawa; Górski Wacław, |Księgarnia Poznań; Junk W., |Verlag und Buchhandlung für Naturwissenschaften und Matematik Berlin; Księgarnia Polska Wiktora Tempłowicza Poznań; Państwowe Seminarium Nauczycielek Rzemiosł Warszawa; et al. (1920)
Abel Teodor, student filozofii, 1921, k. 210, przy tym rach. k. 211. - Arct M., Poznań, 1922, (6), k. 297, 320, 385, 405, 412, 432. - Bazylski Jan ks., katecheta w Przemyślu, 1921, k. 117. - Biblioteka Politechniki Warszawskiej, 1922, k. 315. - Bujak Franciszek, dyr. Seminarium Historii Społecznej i Gospodarczej Uniw. im. Jana Kazimierza we Lwowie, 1921-1922, (3), k. 183-184, 32, 325. - Cegielski M., Księgarnia, skład papieru, Witkowo, 1922, k. 274. -
1000,00
Keywords: Berlin; księgarnia - Junk W; Kalisz; Gimnazjum Państwowe im. Tadeusza Kościuszki; Kraków; księgarnia - Friedlein D. E; Poznań; księgarnia - Górski Wacław; księgarnia - Arct M; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; Warszawa; Ministerstwo Pracy i Opieki Społecznej; Gimnazjum Państwowe im. A. Mickiewicza; Gimnazjum Państwowe im. J. Lelewela; księgarnia - Fiszler K; Biblioteka Politechniki Warszawskiej; Witkowo; księgarnia - Cegielski M; Lwów; Uniwersytet. Seminarium Historii Społecznej i Gospodarczej; Księgarnia Polska Wiktora Tempłowicza; Państwowe Seminarium Nauczycielek Rzemiosł; Kasa im. Józefa Mianowskiego - Fundacja Popierania Nauki; Koźmin; Stowarzyszenie Urzędników Państwowych, Komunalnych i Samorządowych na Powiat Koźmiński; Toruń; Towarzystwo Księgarń Kresowych; księgarnia - Perzyński, Niklewicz i Ska; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana