Album - Remonty 2017-2018 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2017)
1) Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych Zamku w Kórniku - elewacja frontowa, 2017 (k. 1-15).
Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych Zamku w Kórniku - elewacja frontowa i zachodnia, sfinansowano z dotacji Powiatu Poznańskiego, Gminy Kórnik oraz darowizny Fundacji Zakłady Kórnickie. Prace prowadziła firma ORLIKON Sp. z o.o. z Poznania.
Keywords: Poznań; ORLIKON; Album; Elewacja; Fotografie; Kronika; Remonty; Zamek Kórnicki