Album - |Remonty 2016-2020 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2016)
3) Dokumentacja fotograficzna przedstawiająca kolejny etap prac przebudowy wnętrz w Pałacu Działyńskich - budowa dźwigu osobowego dostosowanego do potrzeb osób niepełnosprawnych, 2019-2020; k. 34v-42v.
k. 43-50 puste
Keywords: Poznań; ORLIKON; PRO INTERIOR; Zambrów; LIFT ENGINEERING; Album; Fotografie; Kronika; Pałac Działyńskich w Poznaniu; Remonty; Winda