Album - Remonty 2016-2020 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2016)
1) Dokumentacja fotograficzna przedstawiająca etapy przebudowy pomieszczeń Pałacu Działyńskich w Poznaniu - dostosowanie obiektu do potrzeb Oddziału i jednostek PAN, 2016-2018; k. 1-28, 196 fot.
Budowa dźwigu osobowego dostoswanego do potrzeb osób niepełnosprawnych – inwestycja realizowana w latach 2019-2020 ze środków pozabudżetowych Polskiej Akademii Nauk; prace wykonała firma LIFT ENGINEERING z Zambrowa.
Keywords: Poznań; PRO INTERIOR; ORLIKON; Zambrów; LIFT ENGINEERING; Winda; Album; Fotografie; Kronika; Pałac Działyńskich w Poznaniu; Remonty